Mamma Mia!

16/12/2023
Cel mai îndrăgit musical din toate timpurile, produs în România. Vino să faci parte dintr-o poveste plină de culoare, vară, peisaje grecești și muzică ABBA!
CUMPără bilete

Și tu îți dorești să prelungești vara, mai ales când afară începe vremea rece? Cum îți sună o insulă din Grecia, muzică ABBA și cei mai iubiți artiști din România?

Te așteptăm pe 16 și 17 decembrie, ora 19:00, la Sala Palatului din București, pentru a-i vedea pe inegalabilii Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Adrian Nour, Anca Țurcașiu, Rodica Ștefan, Bianca Purcărea și Silviu Mircescu în rolurile principale.

„MAMMA MIA!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante și care te vor ține într-o continuă veselie!

Artiștii vor dansa și vor cânta alături de spectatori pe muzica inspirată de celebra formație ABBA, într-o poveste despre dragoste și familie, plină de energie, amuzament și culoare. Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, producția este una spectaculoasă, cu o coregrafie impresionantă, decoruri de vis și nu mai puțin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice. 

Distribuția:

Loredana va putea fi admirată în interpretarea magistrală a Donnei Sheridan, o femeie puternică și independentă care își crește singură fiica, iar reunirea cu personajele din trecutul ei îi va schimba radical viața.

Horia Brenciu îl interpretează pe exuberantul Harry Bright, artistul împărțind aceleași inițiale și o extraordinară poftă de viață cu personajul din musical.

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, va juca rolul lui Sam, unul dintre „tații” lui Sophie, care revine pe insula grecească pentru a lămuri misterul tinereții sale.

Adrian Nour interpretează rolul celui mai boem personaj dintre cei trei tați, excentricul Bill.

Anca Țurcașiu a impresionat în numeroase piese de teatru, filme, în musicalurile „Chicago” și „My Fair Lady”, iar în „Mamma Mia!“ interpretează savurosul rol al Tanyei, o adevărată pată de culoare a spectacolului.

Rodica Ștefan joacă rolul încântătoarei Rosie, o scriitoare nemăritată și tocilară, care cucerește publicul prin firea sa amuzantă și sinceră. O puteți vedea pe Rodica și în spectacolul Fantoma de la Operă, jucând rolul sopranei Carlotta Giudicelli.

calendar
09
iunie
SHREK – MUSICAL
SALA PALATULUI BUCUREȘTI
cumpără bilete
02
martie
Lacul Lebedelor
SALA PALATULUI BUCUREȘTI
cumpără bilete
noutăți
14/11/23

Concertul Irinei Baianț de la Sala Palatului este o poveste nemuritoare despre timp

Mai mult »
Concertul Irinei Baianț de la Sala Palatului este o poveste nemuritoare despre timp
14/11/23

Yasmin Levy, legenda muzicii iudeo-spaniole, revine la Sala Palatului

Mai mult »
Yasmin Levy, legenda muzicii iudeo-spaniole, revine la Sala Palatului