Concertul Irinei Baianț de la Sala Palatului este o poveste nemuritoare despre timp

Granița dintre ani a fost mereu considerată timp magic. Vino să petrecem acest timp magic împreună, într-un concert cu muzică de poveste!
14 noiembrie 2023

Granița dintre ani a fost mereu considerată timp magic. Timpul așteptării, timpul revelației, timpul visării. Și cum altfel să petrecem acest timp magic, dacă nu cu muzică de poveste?

Illuminarium este un spectacol în care granițele timpului se dilată și clipa devine veșnicie. Pe 28 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului, Irina Baianț și Musicals.ro te invită la spectacolul Bridge of Time.

În prag de trecere către noul an, îți propunem o poveste despre credință, curaj și eliberare, prin noblețea temelor muzicii clasice, până la nemuritoarele reprezentări ale celor mai cunoscute musicaluri și coloane sonore de film, alături de invitați care au marcat transformarea emoției în spectacol live.

Acest concept te poartă într-o călătorie prin spațiul artistic, în care, sub tematica ediției, deschidem lumea emoțiilor, a entuziasmului și revelației, spusă prin limbajul vibrațiilor de lumini, mișcare a corpurilor, sunet și miros.

Conducerea muzicală este asigurată de doi căpitani ai scenei artistice românești, maeștrii dirijori Daniel Jinga și Andrei Tudor, alături de o grandioasă orchestră.

Te așteptăm pe data de 28 decembrie la Sala Palatului, la concert extraordinar Irina Baianț, alături de invitații săi!

calendar
09
iunie
SHREK – MUSICAL
SALA PALATULUI BUCUREȘTI
cumpără bilete
02
martie
Lacul Lebedelor
SALA PALATULUI BUCUREȘTI
cumpără bilete
noutăți
14/11/23

Yasmin Levy, legenda muzicii iudeo-spaniole, revine la Sala Palatului

Mai mult »
Yasmin Levy, legenda muzicii iudeo-spaniole, revine la Sala Palatului
14/11/23

Musicalul „Mamma Mia!” aduce Grecia la Sala Palatului!

Mai mult »
Musicalul „Mamma Mia!” aduce Grecia la Sala Palatului!